Boka en tid direkt!
Ribelle clinic

Ribelle Clinic finns för dig som värdesätter kompetens, trygghet och smakfullhet


Vi på Ribelle Clinic jobbar med estetiska och medicinska injektionsbehandlingar. Inom estetisk skönhetsvård används fillers (volymgivande medel), antirynkbehandlingar med muskelavslappnande botulinumtoxin typ A (Vistabel, mer känt som botox), kärlsklerosering mot ytliga kärlnystan på benen, ansiktsföryngring med trådlyft och Belkyra (fettcellsreducerande medel mot dubbelhaka). Inom den medicinska delen används botox för att reducera spänningstillstånd i käkar, nacke, lindra migrän och även överdriven svettning i t ex armhåla. 

Vårt främsta mål är att skapa resultat som du blir nöjd med och som passar dina förutsättningar. Vi hjälper dig gärna med att förstärka din naturliga skönhet med våra högkvalitativa produkter, vår kompetens och passion för estetik samt lindra medicinska tillstånd för att höja våra patienters livskvalitet.
Vi jobbar med FDA-godkända och kvalitetssäkrade produkter och har givetvis en god patientförsäkring via vårt yrkesförbund Svenska Estetikers Yrkesförbund (SEYF) – för din trygghets skull. Läs vår integritetspolicy här.

Välkommen till oss!


Vårt team

Dr Iman Nurlin är grundaren och klinikansvarig för Ribelle Clinic. Hon är legitimerad läkare, har flera års erfarenhet inom högspecialiserad psykiatrisk vård och anestesi- och intensivvård, men arbetar nu enbart i sin roll som estetisk läkare och har utfört flera tusentals behandlingar sedan starten 2010. Hon utför alla typer av klassiska och avancerade botox- och fillerbehandlingar. Dr Nurlin har de senaste åren deltagit vid internationella kurser och konferenser för att lära av de bästa i världen, är anlitad lärare i anatomi och injektionsteknik för legitimerad sjukvårdspersonal i Sverige men också internationellt samt omnämns i tidskrifter, i sociala medier och har fått utnämningar som "Sveriges bästa behandlare" i branschtidningen DAISY Beauty 2018.

Petra Lindén är leg. tandläkare med inriktning på estetisk tandvård och protetik. Petra har arbetat med injektionsbehandlingar sen 2015 och har ett genuint intresse för skönhet och estetik. De senaste åren har Petra gjort sig ett namn som "Pae Esthetics".  Hon är legitimerad tandläkare Hennes specialitet är läppar med fokus på naturliga resultat, men jobbar även med andra filler- och botoxbehandlingar som erbjuds på Ribelle Clinic.

Amanda Hansen, auktoriserad hud- och spaterapeut med examen från Yrkeshögskolan hudvård och spa 2015. Hon har sedan skolexamen arbetet med resultatinriktade behandlingar så som Dermapen (microneedling), kemiska peelingar, IPL och fraktionerad laser. Hon går regelbundet vidareutbildningar för att alltid kunna erbjuda sina kunder de bästa behandlingarna och resultaten. Amanda erbjuder också hudanalyser, vardagslyxigt piff av fransar och bryn samt vårdande och avkopplande ansiktsbehandlingar. Följ oss i sociala medier!