Boka en tid direkt!
Ribelle Clinic finns för dig som värdesätter kompetens, trygghet och smakfullhet


Vi på Ribelle Clinic jobbar med estetiska och medicinska injektionsbehandlingar. Inom estetisk skönhetsvård används fillers (volymgivande medel), antirynkbehandlingar med muskelavslappnande botulinumtoxin typ A (Vistabel, mer känt som botox), kärlsklerosering mot ytliga kärlnystan på benen, och Belkyra (fettcellsreducerande medel mot dubbelhaka). Inom den medicinska delen används botox för att reducera spänningstillstånd i käkar, nacke, lindra migrän och även överdriven svettning i t ex armhåla. 

Vårt främsta mål är att skapa resultat som du blir nöjd med och som passar dina förutsättningar. Vi hjälper dig gärna med att förstärka din naturliga skönhet med våra högkvalitativa produkter, vår kompetens och passion för estetik samt lindra medicinska tillstånd för att höja våra patienters livskvalitet.
Vi jobbar med FDA-godkända och kvalitetssäkrade produkter och har givetvis en god patientförsäkring via vårt yrkesförbund Svenska Estetikers Yrkesförbund (SEYF) – för din trygghets skull. Läs vår integritetspolicy här.

Välkommen till oss!


Vårt team

 

Dr Iman Nurlin,
är grundare och medicinskt ansvarig på Ribelle Clinic. Hon är legitimerad läkare och specialiserad inom estetisk medicin. Hon har utfört flera tusentals behandlingar sedan starten 2011 och är känd för sina fantastiska "full face treatments" där hon använder en kombination av fillers, toxin, strategier med MD Codes samt klassisk estetisk lära. Dr Iman deltar årligen vid internationella kongresser och expertmöten för att hämta hem det senaste inom estetisk medicin, forskar inom estetisk medicin och har jobbat med kända namn som t ex Dr Mauricio De Maio. Hon är en flitigt anlitad föreläsare inom anatomi, skönhet och säkra injektionstekniker för injektionsbehandlare och plastikkirurger i Sverige men också internationellt där hon är ett känt namn inom branschen. Dr Iman har omnämnts i internationella tidskrifter, i sociala medier och har fått utnämningen som "Sveriges bästa behandlare" i branschtidningen DAISY Beauty 2018. 


 

Linda Lundqvist,
är legitimerad sjuksköterska och har tidigare jobbat inom akutsjukvård och onkologi. Linda har en naturlig fallenhet för estetik och och har sedan länge haft en passion för att skapa skönhet. Hon älskar allt som innefattar möten med människor och kombinerar bäst sin goda stickvana och sitt estetiska öga med just denna typ av behandlingar, vilket gör Linda till väldigt uppskattad behandlare på Ribelle Clinic. Linda utför fillerbehandlingar, är expert på bioremodelling med Profhilo, samt toxinbehandlingar för att ge kunder de resultat de eftersträvar. Hon går kontinuerligt vidareutbildningar för att lära av de främsta inom branschen och jobbar utifrån samma välbeprövade principer och etiska värdegrund som Dr Iman och många andra i branschen använder.


Amanda Hansen,
auktoriserad hud- och spaterapeut med examen från Yrkeshögskolan hudvård och spa 2015. Hon har sedan skolexamen arbetet med resultatinriktade behandlingar så som Dermapen (microneedling), kemiska peelingar, IPL och fraktionerad laser. Hon är uppskattad och omtyckt för sin noggrannhet, passion för skönhet och sina omhändertagnade händer. Amanda går regelbundet vidareutbildningar för att alltid kunna erbjuda sina kunder de bästa behandlingarna och resultaten. Amanda erbjuder också hudanalyser, vardagslyxigt piff av fransar och bryn samt vårdande och avkopplande ansiktsbehandlingar. 


Åsa-Li Andersson,
auktoriserad hud- och spaterapeut med examen från Yrkeshögskolan hudvård och spa 2015. Hon har sedan skolexamen arbetet med resultatinriktade behandlingar så som Dermapen (microneedling), kemiska peelingar, IPL och fraktionerad laser. Hon är uppskattad och omtyckt för sin noggrannhet, passion för skönhet och sina omhändertagnade händer. Åsa-Li går regelbundet vidareutbildningar för att alltid kunna erbjuda sina kunder de bästa behandlingarna och resultaten. Åsa-Li erbjuder också hudanalyser, vardagslyxigt piff av fransar och bryn samt vårdande och avkopplande ansiktsbehandlingar. Hon är för närvarande föräldraledig fram till sommaren/hösten 2022.


Följ oss i sociala medier!