Boka en tid direkt!
Erbjudanden i augusti

Kan ej kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller med Black Friday-värdecheck.

Gäller för utförd behandling innan 31 augusti 2021 


ERBJUDANDE i augusti

Dermapen hos Amanda - 500 kr rabatt när du bokar kombo!
Dermapen är en behandling som ökar hudens egen produktion av kollagen, reducerar ärr och fina linjer samt minskar porernas storlek. Dermapen ger en kollagenstimulerande effekt djupt ner i huden men också små kanaler som ökar hudens upptagningsförmåga av fukt och näring från den efterföljande masken. Eftersom många glömmer bort hals/dekolletage (eller inte vet att dessa kan behandlas med microneedling) så erbjuder vi nu behandling av 2 områden till priset av 1. Passa på!

Boka Microneedling Dermapen för Ansikte+ hals/dekolletage och spara 500 kr! JUST NU 2000 kr (ord. pris 2500 kr).

__________________________________________

Skinbooster med Volite - Linda
Hos Linda kan du få en behandling med vår mjuka hudförbättrande filler som kallas ”skinbooster” - Juvéderm Volite innehåller hyaluronsyra och har utvecklats speciellt för att återfukta huden på och öka hudens elasticitet där den injiceras. (där du har torr hud/fina linjer i munregion, hals & dekolletage.) Huden blir mjukare, får mer fukt och hudtillstånd som t ex rosacea kan förbättras synbart. Detta är en storfavorit bland många av våra kunder när de vill återfukta läpparna utan att få extra volym!

Skinbooster: JUST NU: 3000 kr (Ord pris 3600 kr per 1 ml)

Rabatterna dras av i kassan.


KONTANTFRI KLINIK

Vi är en kontantfri klinik - för ökad säkerhet och minskad stöldrisk vid ev inbrott. Det innebär att vi endast emot betalning med kort, Swish, Klarna eller våra egna presentkort samt värdecheckar.

Följ oss i sociala medier!