Boka en tid direkt!
Erbjudanden för juli & augusti

Kan ej kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller med Black Friday-värdecheck. Gäller för utförd behandling innan 31e augusti 2020. 


CONTOURING & ANTIAGING - RADIESSEFILLER FÖR KÄKLINJE, HAKA OCH KINDBENSKONTURER!

Radiesse är en enastående filler som kan användas för volym i kindben, haka och käklinje, men även som direkt hudföryngrande behandling. Tack vare den kollageninducerande effekten får då huden tillbaka mer av sin ungdomliga elasticitet och spänst.

Under juli & augusti får du Radiesse 3 ml för 9000 kr (ord. pris 12.000 kr) hos Dr. Iman.

Boka Dr Iman


BOTOX MOT ENVISA RYNKOR! SOMMARERBJUDANDE HOS LINDA 

Botox mot envisa rynkor! Sommarerbjudande hos Linda
Detta är världens vanligaste injektionsbehandling och ger snabba resultat - så det är inte konstigt att många älskar dessa droppar. Botox slappnar tillfälligt av musklerna där det injiceras, vilket reducerar linjer och rynkor på huden vilket ger ett slätare och piggare utseende med fin lyster på huden.

Rabatten gäller argrynka, panna, kråksparkarna.
JUST NU! 1 område: 2500 kr, 2 områden 3000 kr, 3 områden 3500 kr.

Boka ssk Linda


WOW-BRYN!

Brow-Lift 550:- (ord. 700:-)
Ingen har väl missat BROWLIFT vid det här laget? Behandlingen ger brynen ett lyft och illusion av tätare och fylligare bryn. Som ni vet så är brynen A och O för att rama in ansiktet och riktar fokus mot ögonen. Precis som vid lashlift formar man då hårstråna för ett fylligare och välstylat resultat, precis som vid lashlift där fransarna böjs uppåt.

I behandling med Browlift ingår en keratinbehandling, färg och formning av ögonbrynen. Resultatet varar i upp till 3-5 veckor beroende på hårets individuella växtfas. (Vill du ge fransarna ett lyft med lashlift och brow-lift på samma gång? Välj då ”paketbehandling- brow+lashlift” i menyn och ta del av ett paketpris.)

Boka Brow-Lift


GLOSSY LIPS - 50 % RABATT!

Gammal favorit! Dr. Iman erbjuder galna 50% på skinboostern Volite för diskret volym och fukt till läppar (även kallad "Glossy Lips"). Skinboostern Volite återfuktar och bidrar även till mer kollagen och struktur inifrån – perfekt under sommaren när läpparna utsätts för stark UV-strålning.

Pris ENDAST 2000 kr! (Ord pris 4000 kr)

Boka Skinbooster


ERBJUDANDE på våra produkter

Sommarens favorit!
Dermaceutic 25 % rabatt
Sun Ceutic 50+
Sommarens fina solskydd - med eller utan tint (som en färgad hudkräm)

Nu: 390:- (ord pris: 520:-)

Hitta till oss


EXCLUSIVE EVENT FÖR SLUTNA SÄLLSKAP

Vi på Ribelle Clinic erbjuder slutna sällskap en möjlighet att ha event hos oss. Har ni en möhippa, AW, födelsedagsfirande eller om ni helt enkelt vill ha en special treat så kan ni boka detta hos oss. Kravet är då att ni kommer minst 4 personer, max 6 st. Vi bjuder på tilltugg och bubbel och har konsultation innan behandlingen tillsammans.

Kontakta oss vid förfrågan


Följ oss i sociala medier!