Boka en tid direkt!
Erbjudanden för oktober

Kan ej kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller med Black Friday-värdecheck. Gäller för utförd behandling innan 31e oktober 2020. 


Förlängning! Dermapen- helt ansikte 1600 kr (ord. 2000 kr)

Dermapen är en microneedling-behandling som minimerar porer, pigmenteringar, förfinar linjer och jämnar ut ärr genom kollagenstimulering. Du kan göra Dermapen som kur eller enskild ”uppfräschande” behandling. Dermapen lämpar sig till alla, oberoende av hudtyp, färg och ålder.

Helt ansikte kostar 1600 kr hos hudterapeut Åsa-Li & Amanda i oktober månad! (Ord. pris 2000 kr). Proffstips: Du kan också lägga till behandling av hals/dekolletage för 500 kr eller kemisk peeling för endast 300 kr i samband med din behandling!

Boka Dermapen


Erbjudande på vår specialfiller Radiesse för käklinje, haka & kindben

3 ml för 9000 kr (ord. 12.000) hos Dr. Iman.

Många har efterfrågat detta erbjudande igen! Radiesse, som är en tvåkomponentsfiller, kan användas för volym och konturering i kindben, haka och käklinje, men även som direkt hudföryngrande behandling. Tack vare den kollageninducerande effekten får huden tillbaka mer av sin ungdomliga elasticitet och spänst, vilket sker över tid inom loppet av några månader.


Boka Dr. Iman


Månadens produkter

Denna månad kör vi en kampanj från våra tre bästa serum från Tebiskin! Alla förpackningar innehåller 4 veckors applicering = prisvärd kur! (OBS! Gäller så länge lagret räcker!)

Gly-C serum 5% (ord. pris 795:-) JUST NU: 600 kr
Gly-C serum strong 10% (C-vitamin+ AHA) (ord. pris 895:-) JUST NU: 750 kr
Dessa är högpresterande serum innehållandes C-vitamin och AHA-syra som ska ge en exfolierande och antioxiderande effekt. Serumen stimulerar hudens cellförnyelseprocess, reducerar pigmenteringar och andra tecken i samband med ljusåldrad hud. Huden får en slätare ytstruktur med mer lyster.

Gluage serum (anti-age) (ord. pris: 795:-) JUST NU: 650 kr
TEBISKIN® Gluage Serum Booster är ett fuktserum motverkar enzymatisk/oxidativ nedbrytning vilket ger fuktgivande, uppbyggande och hudstärkande egenskaper. Serumet levererar en boost av hyaluronsyrans två enheter, glukuronsyra och acetylglukosamin, vilket ger en härlig fuktbomb i huden. Perfekt för vårt klimat under vinterhalvåret. 

Hitta till oss


Blå månad till förmån för Barncancerfonden!

Under oktober månad kommer vi att starta en insamling till förmån till Barncancerfonden. Alla ni som besöker oss, eller följer oss via sociala medier har möjlighet att bidra med 20 kr eller mer för detta välgörande ändamål. Vi på Ribelle Clinic kommer att bidra med lika mycket som ni alla tillsammans. Så passa på att bidra med en slant!

Följ oss på Instagram


Ny behandling på kliniken - HIFU

HIFU innebär hudåtstramande effekt utan kirurgi. Behandlingen är FDA- godkänd för att lyfta huden i ansiktet, halsen och på kroppen.
Under behandlingen levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader. Behandlingen når till samma hudlager som ett kirurgiskt ingrepp innebär, för att strama åt huden genom att ge en reaktion i vävnaden direkt under yttersta delen av huden för att sedan producera nya starkare fibrösa och muskulära fibrer.

Är du intresserad och vill veta mer - boka en konsultation hos vår läkare!

Boka Dr. Iman

Följ oss i sociala medier!