Boka en tid direkt!
Erbjudanden för november

Kan ej kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller med Black Friday-värdecheck. Gäller för utförd behandling innan 30e november 2020. 


Fyndigt erbjudande hos Linda: RC-Combo: 2 ml Filler för 5000 kr

Oslagbart fillererbjudande! Med 2 ml filler kan du välja att förstärka kindben, haka, käklinje och läppar. Erbjudandet gäller Revolax (filler SubQ och Deep) under hela november så långt lagret räcker. (OBS vi har begränsat lager av denna filler och man kan inte lägga denna filler i ögonområde, tinning eller näsan).

Boka Filler  - Linda


Antirynkbehandling med Botox hos Linda - JUST NU 500 kr rabatt!

Visste du att Botox är världens vanligaste injektionsbehandling? Denna är också en av de mest uppskattade behandlingarna hos oss! Botox är ett effektivt och säkert läkemedel för att reducera linjer och rynkor i tex panna, kråksparkar eller argrynka. Du kan även reducera sura mungipor, gropig haka eller bunny lines. Rabatten gäller endast estetiska behandlingar (ej medicinska såsom migrän, överdriven svettning, tandgnissling).
Pris från 2500 kr.


Boka Botox - Linda


Fräschare hud - förnya hudens trötta yta med en peeling!

Valfri kemisk peeling från Tebiskin, just nu 950 kr (ord. 1100 kr)

Kemisk peeling är perfekt under vinterhalvåret eftersom du bör vara försiktig med solexponering i samband med syrabehandling. Bäst effekt och hållbarhet får du också om du gör en kur med fler behandlingar. Resultatet av en kemisk peeling är en effektiv hudföryngring med lyster och strukturförbättring.

Vi har kemiska peelingar som passar de flesta hudtyper och indikationer, du kan välja att behandla:

  • Acne och acneärr
  • Åldersfläckar och solfläckar
  • Fina linjer och rynkor
  • Ojämn hudpigmentering
  • Grov hud och fjällande hud
  • Solskadad hud


Välj kemisk peeling


Underbar italiensk hudvård - endast tillgänglig på klinik!

15% rabatt på hela Tebiskins sortiment!

Specialiserad hudvård för estetisk problemlösning - Tebiskin kombinerar kraftfulla kliniska ingredienser som korrigerar, förebygger och motverkar vid olika hudtillstånd. En italiensk hudserie för alla hudtyper som ger Dig förutsättningar till en frisk och fräsch hud. 

Hitta till oss


Firande av TVÅ ÅR!

Det har gått två år sedan Ribelle Clinic slog upp portarna på Järntorgsgatan. 
För att fira detta kommer vi att ha två tävlingar med fina vinster till våra kunder.

Vinn en injektionsbehandling till ett värde av 5.000 kr! 
Alla kunder som varit här under året och som genomfört någon typ av injektionsbehandling (estetisk) hos Dr. Iman eller Ssk. Linda har nu chans att vinna en injektionsbehandling till ett värde av 5.000 kr. Vinnaren får en konsultation tillsammans med valfri injektionsbehandlare och kommer då tillsammans fram till upplägg på behandlingen precis som vanligt. (Det går självklart bra att göra tillägg på behandlingen om man vill!)
Det ni behöver göra : Gilla tävlingsinlägget på instagram och tagga två vänner i kommentarerna. Ni är då automatiskt med i utlottningen av priset.

Vinn produktpaket från Tebiskin!
Du som under november månad bokar in dig på en kemisk peeling hos oss är samtidigt med i utlottningen av ett exklusivt produktpaket från Tebiskin. Allt du behöver göra är att boka in dig på valfri peeling hos någon av våra hudterapeuter så är du med i tävlingen.
Vi kommer att berätta mer om detta priset i våra sociala medier, så håll utkik! 

Vi kommer att ha en Instagram-LIVE senare på kvällen där vi utser vinnarna – kl 19.00 den 27e november.

Följ oss på Instagram

Följ oss i sociala medier!